$510.02
Liko 24
Carrier information
Payment methods
Unlimited help desk
Track or off orders
Gamintojo numeris: HENDI 225448
SOUS-VIDE žemos temperatūros gaminimo įrenginys taupo darbą ir išsaugo patiekalų maistinę vertę. Sous vide sumažina maisto susitraukimą, todėl jis tampa sultingesnis. Maistas gaminant pasterizuojamas, todėl užteks ilgiau. „Sous Vide“ įrenginio naudojimas optimizuoja darbą virtuvėje. Maistas gali būti paruoštas prieš kelias valandas ar net dienas. Paruošus maistą, jį galima palikti prietaise iki patiekimo – maistas gali būti paliktas kelias valandas ar net dienas be pavojaus sugesti. Neabejotinas pristatomo įrenginio privalumas – tikslus termostatas, leidžiantis lengvai ir nepriekaištingai paruošti maistą.
Prekės savybės:
– Įrenginys maistui, supakuotam į vakuuminius maišelius, ruošti – maistas verdamas vandens vonelėje, žemesnėje nei 100 °C temperatūroje.
– Šio metodo dėka gaminamas maistas yra sultingas ir švelnus bei sveikesnis, išsaugo vitaminus, fermentus ir natūralias sultis.
– Gaminant nepažeidžiama natūrali gaminio struktūra,
– Mažesnis išeigos sumažinimas nei tradicinio gaminimo metu maždaug 20%.
– Maisto produktų galiojimo laikas ilgesnis.
– Puikiai tinka a la carte restoranams.
– Tinka maisto ruošimui ne piko valandomis.
– Leidžia išlaikyti pastovią patiekiamų patiekalų kokybę.
– Korpusas pagamintas tik iš chromuoto plieno.
– Nerūdijančio plieno dangtis su silikonine tarpine.
– Labai tikslus termostatas su galimybe reguliuoti temperatūrą 0,1 ° C (35 ° – 90 ° C) žingsniais
– Yra separatorius, 6 skirstytuvai ir nerūdijančio plieno dangtelis.
parametrai:
– ilgis mm: 330
– plotis mm: 600
– aukštis mm: 300
– talpa (l): 20
Įskaitant:
– prietaisas sous vide patiekalams gaminti
– instrukcija PL
No account yet?
Create an AccountCURABITUR ALIQUET QUAM POSUERE
Will be used in accordance with our Privacy Policy
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.